top of page
DJI_0633.jpg

Metaal container service

Door ons grote terrein met veel opslag ruimte, sorteer mogelijkheden en efficiënte logistiek is onze container service geheel gratis. En dat terwijl u een scherpe prijs ontvangt voor uw metaalafval.

01

Reserveer uw container

U kunt eenvoudig een container reserveren voor oud ijzer, metaal of schroot. Groenleer zorgt voor een gratis bezorging op de door u gewenste datum en tijdstip.

02

Bel of mail als hij vol zit

Is de metaal container vol? Neem dan contact met ons op om de container te laten wisselen of ophalen. Dit kan zowel telefonisch als via e-mail.

03

Ontvang uw geld

Nadat wij de container hebben opgehaald wordt de inhoud op onze locatie gewogen zodat wij de waarde kunnen berekenen. U ontvangt van ons een overzicht van wat u heeft ingeleverd. De uitbetaling vindt plaats binnen enkele dagen na het weegmoment.

DSC00829.jpg

Ons aanbod

Elk project is uniek en kent verschillende soorten metaalafval. Daarom biedt Groenleer Metaalrecycling een breed assortiment containers met diverse afmetingen. U vindt altijd de container die past bij uw project en schroot. 

marco.jpg

Reserveer uw container

Ophalen oud ijzer

Met onze containerservice zorgen we voor de opslag en afvoer van uw metaal afval. Doordat wij de complete logistiek van containers tot vrachtwagens zelf beheren, kunnen we u altijd een flexibele en betrouwbare service bieden.

Het fijne aan het laten ophalen van uw oud ijzer en metaal is dat dit geheel kosteloos is. Daarnaast krijgt u een scherpe prijs voor uw metaal afval. 

DSC00667.jpg
DJI_0615.jpg

De container of oud ijzer bak wordt op oproep opgehaald of gewisseld. U kunt dit telefonisch of per e-mail aan ons doorgeven.

Heeft u met regelmaat metaalafval? Dan kan Groenleer Metaalrecycling de oud ijzer container ook op vaste tijden wisselen. Zo heeft u altijd de beschikking over een container voor uw metaalafval.

Wij plaatsen wisselen en ophalen de volgende containers:

✔ Schroot container
✔ Oud ijzer container
✔ Metaal container
✔ Palletboxen

bottom of page