top of page
IMG_2037.jpg

Slopen & Demonteren

Sloop en demontage op locatie kunt u met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Naast het sloopwerk zorgen we uiteraard ook voor een snelle afvoer met ons containertransport. Onze diensten op locatie zijn beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven. 

Metaal en oud ijzer sloop 

Het slopen, demonteren en afvoeren van metalen en oud ijzer dient op verantwoorde wijze te gebeuren. Bijvoorbeeld wanneer het gaat om de demontage en afvoer van machines, installaties of constructies. Dat kan op het terrein van Groenleer Metaalrecycling, maar ook op uw locatie.

 

Metaal sloop op locatie wordt toegepast wanneer een object niet in zijn geheel kan worden vervoerd. Oud ijzer sloop op locatie wordt ook toegepast wanneer het om de demontage van een oude fabriekshal, infrastructuur of andere vaste metalen objecten gaat.

image00002.jpg
DSC00797.jpg

Waarom Groenleer?

Groenleer biedt u:

  • Vakkundig personeel

  • Moderne machinepark

  • Eigen vervoer

  • Scherpe prijzen

 

Metaal sloop vraagt om een professionele aanpak. Zeker wanneer dit plaatsvindt op locatie.

Met ons vakkundige medewerkers en professionele machines kunnen we elk sloop en demontage project succesvol uitvoeren. Wij hebben een transparante werkwijze en geven u inzicht in welk en hoeveel sloopmateriaal wij afvoeren.

 

Groenleer biedt u een vakkundige en betrouwbare service met een uitstekend rendement voor uw metaalsloop.

marco.jpg

Waar kunnen we u mee helpen?

Zakelijk of Particulier? We staan u graag te woord. Neem contact op voor meer informatie over prijzen, oud ijzer container, metaalsloop of andere vragen.

Zakelijke klant

informatie over prijzen?

Rendement bij metaalsloop

Groenleer Metaalrecycling biedt u een uitstekend rendement bij sloop en demontage op locatie. U kunt kosteloos gebruik maken van ons flexibele containertransport. Na het slopen en demonteren van metalen en ijzer op uw locatie, worden materialen snel en efficiënt afgevoerd. Vervolgens worden de materialen op ons terrein gewogen, gesorteerd en op verantwoorde wijze verwerkt.

 

Wij zorgen voor een snelle financiële afwikkeling. Groenleer Metaalrecycling biedt u altijd marktconforme en concurrerende prijzen.

DSC00816.jpg
image00642.jpg

Containerservice

Naast ons uitstekende rendement kunt u kosteloos gebruik maken van ons flexibele containertransport.

 

Naast het slopen moet het metaal worden afgevoerd, zodat u achterblijft met een schoon terrein. Met eigen transport en containers kunnen we flexibel en efficiënt te werk gaan.

Meer lezen over onze containerservice? Lees hier verder.

bottom of page