top of page
DJI_0591.jpg
Anker 1

Over Groenleer

Goede service, goede prijs en persoonlijk contact. Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar door onze moderne verwerkingsproces, efficiënt terrein en ervaring kunnen we u het beste bieden.

Over Groenleer Metaalrecycling

Groenleer Metaalrecycling is een full-service metaalhandel voor bedrijven en particulieren. Wij bieden u een optimale service met persoonlijk contact zonder dat dit ten koste gaat van de prijs die u ontvangt.

U kunt bij ons terecht voor:

 • Verkoop van alle soorten oud ijzer en metalen

 • Gratis ophalen bij grotere hoeveelheden (containerservice)

 • Metaal Sloop & demontage

De ingeleverde oude metalen en schroot worden op verantwoorde wijze verwerkt en gerecycled. Groenleer Metaalrecycling voorziet u altijd van een transparante en betrouwbare service.

DSC00776.jpg
DJI_0609.jpg

Waarom kiezen voor Groenleer Metaalrecycling?

Schroothandelaar Groenleer biedt services voor particulieren en bedrijven.

 

Wij zijn uw betrouwbare metaalhandel voor het inleveren van ferro- en non-ferro materialen. Daarnaast beschikken wij over een maatwerk containerservice. We voorzien u graag van de sloop- en transportdiensten die u nodig heeft.

 

Kiezen voor Groenleer Metaalrecycling betekent:

 

 • In- en verkoop van alle soorten metaal, schroot en koper

 • Maatwerk containerservice

 • Kosteloos transport in eigen beheer

 • Scherpe tarieven en snelle afhandeling

 • Grote opslagcapaciteit

 • Persoonlijk en klantvriendelijk

 • Vakkundig personeel

 • Verantwoord sorteren en recyclen van metaal

marco.jpg

Waar kunnen we u mee helpen?

Zakelijk of Particulier? We staan u graag te woord. Neem contact op voor meer informatie over prijzen, oud ijzer container, metaalsloop of andere vragen.

Zakelijke klant

informatie over prijzen?

Historie metaalhandel Groenleer

Groenleer Metaalrecycling kent een rijke geschiedenis. De schroothandel werd in 1938 opgericht door Leen Groenleer. Vanuit een kleine locatie in het centrum van Zierikzee werden oude metalen en schroot met de fiets opgehaald en verzameld. Gedurende de oorlog verhuisde de schroothandel en de familie Groenleer naar Colijnsplaat.

 

De fiets werd ingeruild voor een moderner vervoermiddel. Oude metalen en schroot werden vanaf nu ingezameld met behulp van paard en wagen. Cor Groenleer neemt de metaalhandel over in 1978. 6 jaar later overlijdt Leen waarna Cor de honneurs waarneemt.

DJI_0591.jpg

Vandaag de dag

Het bedrijf groeit en verhuist van Colijnsplaat terug naar Zierikzee. De loop der jaren is Groenleer Metaalrecycling uitgegroeid tot een alom gewaardeerde metaalhandel en een begrip in de omgeving.

 

In 2013 neemt Marco Sinke het bedrijf over. Marco Sinke was op dat moment al eigenaar van een metaalhandel in Kruiningen. Met de aankoop van Groenleer Metaalrecycling kan er een betere service en prijs worden gegeven aan de klanten. En dat met een groter werkgebied.

Tot op de dag van vandaag is Groenleer Metaalrecycling B.V. uw professionele partner in ijzer en metalen.

Schroothandel in Zeeland, Brabant en Zuid-Holland

Schroothandel en metaalrecycling bedrijf Groenleer in Zierikzee is een begrip in Schouwen-Duiveland en omgeving. Wij hanteren een breed uiteenlopend werkgebied. Onze diensten voor particuliere en zakelijke klanten zijn beschikbaar binnen de provincie Zeeland, maar ook in Brabant en Zuid-Holland.

Heeft u advies nodig op het gebied van metaalrecycling of containerservice? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze ervaren medewerkers voorzien u graag van een maatwerk service. Door onze ruime ervaring in het vak kunnen we altijd van een op maat gemaakte oplossing voorzien.

DSC00788.jpg
bottom of page