top of page
bovenkant
DJI_0615.jpg

Oude metalen

Groenleer Recycling in Zierikzee is hét adres voor de verkoop van oude metalen en oud ijzer. Wij bieden scherpe marktconforme prijzen en een snelle financiële afwikkeling.

DSC00548.jpg

Inkoop tegen scherpe tarieven

Bij Groenleer Metaalrecycling bieden wij u altijd de beste prijs als het gaat om de inkoop van oude metalen en oud ijzer.

 

Onze tarieven zijn marktconform. Berekeningen worden gemaakt aan de hand van accurate weegapparatuur. Uiteraard voorzien we u van een snelle financiële afwikkeling. Of dit nu gaat om de inkoop van grote of kleine partijen oud ijzer.

Gratis containerservice op locatie

Ook grote partijen oude metalen en ijzer kopen wij in. IJzer, metaal maar ook aluminium en koper kunt u aanbieden op de locatie van Groenleer Metaalrecycling.

Gaat het om grote hoeveelheden? Dan kunt u tevens gebruik maken van onze kosteloze containerservice. Deze containers zijn geschikt voor diverse materialen en worden door ons flexibel aan- en afgevoerd. Daarbij voorzien we u tevens van een op maat gemaakte dienstverlening.

DJI_0615.jpg
marco.jpg

Waar kunnen we u mee helpen?

Zakelijk of Particulier? We staan u graag te woord. Neem contact op voor meer informatie over prijzen, oud ijzer container, metaalsloop of andere vragen.

Zakelijke klant

informatie over prijzen?

DSC00653.jpg

Oud metaal en ijzer inkoop op locatie of zelf inleveren

Groenleer Metaalrecycling staat voor het verantwoord verwerken van alle soorten oude metalen en ijzer. Voor de inkoop van onder andere koper, zink of roestvrij staal bieden wij diverse maatwerk diensten.

 

Oude metalen inleveren kan op het terrein van Groenleer Metaalrecycling en op locatie. Wij bieden een gratis containerservice. De inkoop van oud ijzer en metaal geschiedt middels actuele marktconforme prijzen. Wij dragen zorg voor een snelle financiële afwikkeling en een verantwoorde verwerking van oud ijzer en oude metalen

bottom of page